Πολιτική επιστροφών

Επισκόπηση

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών διαρκεί 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε τον αριθμό τιμολογίου.

Μην στείλετε πίσω την αγορά σας μέχρι να σας δοθεί ένας αριθμός επιστροφής μέσω email.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές:

  • Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης.
  • Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, είναι κατεστραμμένο ή λείπουν εξαρτήματα για λόγους που δεν οφείλονται σε λάθος μας.
  • Κάθε στοιχείο που επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση

Επιστροφές

Μόλις ληφθεί και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής.

Καθυστερημένες ή ελλιπείς επιστροφές χρημάτων

Αν δεν έχετε λάβει ακόμα επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος πριν από την επίσημη δημοσίευση της επιστροφής χρημάτων.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ανάρτηση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και ακόμα δεν έχετε λάβει την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Εκπτωτικά είδη

Μόνο τα προϊόντα κανονικής τιμής μπορούν να επιστραφούν. Τα εκπτωτικά είδη δεν επιστρέφονται.

Ανταλλαγές

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν, στείλτε μας ένα email στο g [email protected] και στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Aroma Greece, Αρχάγγελος, Ρόδος 85102, Ελλάδα.

Επιστροφές αποστολής

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να το ταχυδρομήσετε στη διεύθυνση: Aroma Greece, Αρχάγγελος, Ρόδος 85102, Ελλάδα. .

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που ανταλλάξατε μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλιση αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.