Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Η Aroma Greece ιδρύθηκε στην αρχή της πανδημίας COVID το 2020. Από Όλες οι αισθήσεις μας, μόνο η μυρωδιά κινείται απευθείας στο κέντρο των συναισθημάτων και της μνήμης του εγκεφάλου που κινείται στο σώμα. Με υπόβαθρο την αρχαία ελληνική και σύγχρονη γνώση, τα φυσικά προϊόντα μας στοχεύουν στην αύξηση των θετικών συναισθημάτων, χωρίς προσπάθεια μέσω των αισθήσεων. Εκτός από τα φυσικά αρώματα που μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα, στην Aroma Greece γνωρίζουμε ότι το δώρο και η αισθητική του χώρου παίζουν μεγάλο ρόλο στην καλή ψυχολογία.

Natural Room Fragrance Spice

Αρωματικά του χώρου σε Φυσικό Κερί.

Για να ξυπνήσουμε τα όμορφα συναισθήματα, χρησιμοποιούμε φυσικό και κρεμώδες κερί σόγιας για Καθαρή καύση, το συνδυάσαμε με αρώματα που διεκδικούν ψυχική ισορροπία και θετικά συναισθήματα. Η σειρά περιέχει φυσικά και χειροποίητα αρωματικά κεριά σόγιας και λιωμένο κερί για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα αρωματικό δώρο είτε για μια μπομπονιέρα, είτε για έναν αρωματικό χώρο, το καθένα είναι φτιαγμένο με αγάπη για να σκορπίσει όμορφα συναισθήματα με το απαλό φυσικό φως της φλόγας του.

Διαχύτες καλαμιών

Οι διαχυτές αρώματος είναι ένα μπουκάλι, μια σύνθεση αρώματος και φυσικής σόγιας με ένα σύνολο ραβδιών. Ένας πολύ απλός τρόπος για να δώσετε στο χώρο το σωστό άρωμα, απλά βουτήξτε τα στικ στο μπουκάλι και απολαύστε. Αυτός ο τύπος διαχύτη θεωρείται οικονομική επιλογή, καθώς το κόστος του είναι πολύ χαμηλότερο καθώς διαχέει άρωμα για σχεδόν δύο μήνες χωρίς να καταναλώνει ενέργεια.

Αρωματοθεραπεία

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας, το φυτικό βασίλειο έχει δώσει σπάνια και ισχυρά εκχυλίσματα και αποστάγματα που έχουν βραβευτεί εδώ και καιρό για τη φαρμακευτική, πνευματική, αρωματική και θεραπευτική τους αξία. Αλλά δεν ξεχνάμε ότι Η αστρολογία ήταν το κεντρικό χαρακτηριστικό του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Η γνώση των αξιών, των πρακτικών και της κοσμοθεωρίας της αστρολογίας είναι ένα παράθυρο στην κατανόηση της επιστήμης στον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Για να πετύχουμε μια αποκλειστικά προσωπική προσέγγιση στην εμπειρία της αρωματοθεραπείας, δημιουργήσαμε τη σειρά ZODIAC με 100% φυσικά αιθέρια έλαια, ειδικά συνδυασμένα για να προκαλούν όμορφα συναισθήματα, ενώ παράλληλα διαλύουν το στρες, το άγχος, τις ανησυχίες, τους ερεθισμούς που τείνουν να αντιμετωπίζουν οι 12 προσωπικότητες.

Διακοσμητικός

Στο εργαστήριο Aroma Greece δημιουργούμε διακοσμητικά κεριά για να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εκτός από τη γκάμα χειροποίητων διακοσμητικών κεριών μας, για δεξιώσεις και χώρους εστίασης, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες διακοσμήσεις κατά παραγγελία. Με τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργούμε το μήνυμά σας σε ένα πλήθος αντικειμένων, διαφημιστικών, χρήσιμων ή διακοσμητικών (όπως κεριά, αναπτήρες, στυλό, USB sticks

, θήκες κινητών, τουριστικά είδη, πακέτα, προσωποποιημένα αντικείμενα κ.α. αλλά και κυλινδρικά αντικείμενα (κεριά, φακοί). , μπουκάλια νερού, μπουκάλια κ.λπ.) σε πέτρα, γυαλί, μάρμαρο, γρανίτη, ξύλο, πλαστικό ή μέταλλο.

Στο Aroma Greece θα βρείτε μόνο φυσικούς, εύκολους και ευχάριστους τρόπους ευεξίας. Να δώσουμε επίσης την ευκαιρία να εκφράσουμε το προσωπικό σας στυλ συλλέγοντας προϊόντα από την γκάμα μας ή tailor made για δώρο, γιορτή, χώρο εργασίας και το διαφημιστικό σας μήνυμα.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.